Јоци и постави прашања на Данела за Косана Мазнева Николиќ и објави интересни фотографии 👇

Добро утро, Данела Арсовска ℹ Ако може на вработените во ,,Комунална хигиена” ,,најалбанското претпријатие” да им објасниш како ја постави #Косана #Николиќ (#Мазнева) за директорка, истата Косана која на прослава … Продолжи со читање Јоци и постави прашања на Данела за Косана Мазнева Николиќ и објави интересни фотографии 👇