Јоци: Пандов ја зецементира промената на името во Северна изјавувајќи дека тоа е готова работа

Loading...

Во свој статус на Фејсбук Јоци објави видео на Пандов во кое тој најави дека преименувањето на државата во Северна е готова работа.

Мицковски го избрал Александар Пандов за некаков си претседател на некаков си Патриотски институт. Претпоставувам нивното вмровско членство сега чувствува уште поголема горчина одошто на 16 јули.

#Мицкоски го избрал Александар Пандов за некаков си претседател на некаков си Патриотски институт. Претпоставувам нивното вмровско членство сега чувствува уште поголема горчина одошто на 16 јули.Претпоставувам станува збор за истиот ,,патриотски институт" викан Пандов кој на 28 јануари годинава на 📺 К5 изјави дека нема политичар, кој, ако дојде на власт ќе го смени #Преспански, макар и имал 3/3 во Собрание, односно ќе се залага да го врати името ,,Македонија", доколку сме во процес на влез во НАТО и ЕУ. Вмровското членство следниот ден го направи партал, со очи не сакаат да го видат оттогаш.Па, ете, вмровци. Отприлика ова ви е тој ,,патриотски претседател". Можете слободно да земете книшки од СДСМ, исто ви се фаќа – вашиов патриот уште од јануари ви сугерира да ја соџвакате ,,Северна".Човеков ви вели нема никој од партијата да го враќа ,,името" додека сме во процес на полноправна членка на ЕУ. А, ние сме влезени во тој процес.Во НАТО веќе влеговме по неговава изјава.И, сега утре на протест со Мицкоски и Пандов ќе одите со транспаренти ,,Секогаш Северна" или како ќе правите⁉️Една врло веома патриотска за вмројни-застава филм во депресија….#а #сечаш #ли #се #лепи #громе #мој #некад #је #тло #под #нама #пуцало

Публикувахте от Jordanka Ivanovska-Joci в Вторник, 8 септември 2020 г.

Претпоставувам станува збор за истиот ,,патриотски институт” викан Пандов кој на 28 јануари годинава на К5 изјави дека нема политичар, кој, ако дојде на власт ќе го смени #Преспански, макар и имал 3/3 во Собрание, односно ќе се залага да го врати името ,,Македонија”, доколку сме во процес на влез во НАТО и ЕУ. Вмровското членство следниот ден го направи партал, со очи не сакаат да го видат оттогаш.

Па, ете, вмровци. Отприлика ова ви е тој ,,патриотски претседател”.
Можете слободно да земете книшки од СДСМ, исто ви се фаќа – вашиов патриот уште од јануари ви сугерира да ја соџвакате ,,Северна”.
Човеков ви вели нема никој од партијата да го враќа ,,името” додека сме во процес на полноправна членка на ЕУ. А, ние сме влезени во тој процес.
Во НАТО веќе влеговме по неговава изјава.

И, сега утре на протест со Мицкоски и Пандов ќе одите со транспаренти ,,Секогаш Северна” или како ќе правите?

Една врло веома патриотска за вмројни-застава филм во депресија….

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...