Љубовен неделен хороскоп за 15.04.2013- 21.04.2013

Loading...

Овен
Оваа недела Овните ќе бидат комуникативни, така да ќе ги зголемат своите контакти, како и шансите да започнат нова љубовна врска. Тие пак што се во врска ќе имаат стабилни односи доколку не сакаат да го наметнат своето мислење на партнерот.
Бик
Биковите оваа недела ќе влезат во поволен љубовен период, односот со партнерот ќе се подобри и ќе стане поемотивен. Слободните ќе имаат многу нови средби и многу лесно ќе може да им се допадне некој, а шансите за нова љубов ќе бидат огромни.
Близнаци
Оваа недела близнаците ќе  фантазираат за некоја личност која им е недостапна, или ќе бидат склони кон тајна врска. Слободните ќе имаат нови контакти, но се ќе биде на пријателска база. Комуникацијата со партнерот ќе се поправи.
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Оваа недела Овните ќе бидат комуникативни, така да ќе ги зг

loading...