Љубовта во реалните шоуа

Loading...

Врските склопени пред камерите не се секогаш осудени на пропаст. Иако не се знае колку ќе трае  љубовта помеѓу Ава и Жељко  и Станија и Филип, постојат и парови кои својата врска ја започнаа во реално шоу и сеуште се заедно.
Каќа и Бане, Марјана и Немеш, и Никола и Бојана се во озбилна врска веќе неколку години. Учесниците во последната Фарма, Катерина Живковиќ и Бранислав Јанковиќ во врска се и денес, две и пол години по завршувањето на шоуто.

„На нас „Фарма“ ни го промени животот.Освоив 100.000 евра и ја пронајдов љубовта на својот живот. Иако тоа на почетокот не изгледаше така, сепак времето покажа дека сепак сме еден за друг“, вели Кача. Додавајќи дека верува дека во својот избраник се заљубила и го запознала во нормални околности.
„На „Фарма се одигра се многу побрзо, отколку во вистинскиот живот“, вели пејачката.
Врската  од Големиот брат на  Маријана и Немеш беше многу популарна во јавноста. Маријана влезе како домаќинка и мажена жена и мајка , а Немеш како оперски пејач. Со сексот ги шокираа сите, но и ден-денес се зедно. Таа и денес е домакинка, а тој се занимава со синхронизирање на цртани филмови.
„Љубовта може да му се случи на секој, било кога и било каде. Важно е колку се чувствата се силни. Упорноста и толеранција градат посебна врска. Двајца луѓе кои се сакаат неможе никој да ги раздели“, вели Маријана.Врските склопени пред камерите не се секогаш осудени на пропаст. Иако не се знае колку ќе трае  љубовта помеѓу Ав

loading...