Љубомир Фрчковски и граџанската култура?

Loading...

Револтиран граѓанин денес ја постираше следнава слика од професорот,како не ѓи почитува принципите за кои се залагаа и промовира ТН Европски Вредности.Лавина напади за ФБ за недоличното однесување на Љубомир Фрчковски.“ Македонијо погледнете го и готово.Замислете овие зомби -гниди и велепредавници биле за Европа во 2050 година!Кога Европа нема да постои .Се само дел од коментарите на ФБ .

loading...