ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ: ТВ АЛФА КУЛТУРНО-ЗАБАВНО ГО СРБИЗИРА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД

ВМРО-Народна партија ги поздравува оние медиуми и општествено политички и активни граѓани кои придонесуваат во смирување на односите со соседна Бугарија, особено после ескалацијата околу 4-ти февруари, а во интерес … Продолжи со читање ЉУБЧО ГЕОРГИЕВСКИ: ТВ АЛФА КУЛТУРНО-ЗАБАВНО ГО СРБИЗИРА МАКЕДОНСКИОТ НАРОД