Ќерката на Карлеуша започна да заработува сама

Loading...

Ќерката на пејачката Јелена Карлеуша и нејзиниот сопруг фудбалерот Душко Тошиќ имаат живот од соништата овозможен од своите родители.

Но познатите родители на Атина и Ники и покрај тоа ги учат нивните деца како да бидат вредни и треба да се трудат како би ги постигнале одредените цели во нивните живот. А еден таков момент Карлеуша веднаш го овековечи, станува збор за нејзината ќерка Атина и нејзината братучетка од тетка и кои започнале да работат заедно.


„Мојата ќерка Атина и нејзината братучетка од тетка и, Ања, продаваат лимунада пред нивниот дом“, објави гордата мајка, погледнете.

loading...