Ќерката на Мик Џегер сака едноставна шминка

Loading...

Плавокосиот модел и ќерка на познатиот пејач Мик Џегер и Џери Хол, Џорџија Меј Џегер, за себе вели дека кога почнала да се занимава со манекенството обожавала да носи многу шминка, но со тек на време, тоа се сменило. Сега обожава едноставна шминка и смета дека тоа е најдобар начин за да се истакне убавината на секоја девојка. Вели дека во едноставноста е убавината.
 Но кога се работи за ноктите таа вели дека сака да експериментира, да си игра со бои, бисери, кристали и украси.
Џорџија истакна и дека не ужива кога треба да оди на потемнување на тенот, бидејќи е премногу тешко за одржување.Плавокосиот модел и ќерка на познатиот пејач Мик Џегер и Џери Хол, Џорџија Меј Џегер, за себе вели дека кога почнала д

loading...