Ќерките на Јелена Карлеуша доживеале сообраќајка

Loading...

Ќерките на Јелена Карлеуша, Атина и Ника, преживеале сообраќајна незгода.Тетката на Јелена, Даниела ги возела девојчињата од градинка кога во улицата во која таа имала предност, наишол друг автомобил и ја удрил во предниот лев дел од колата. Децата, за среќа, не се исплашиле многу, но Јелена ДА кога ја известиле.
Повеќе на ТЗМ.МКЌерките на Јелена Карлеуша, Атина и Ника, преживеале сообраќајна незгода.Тетката на Ј

loading...
Loading...