Ќе ве насмее до солзи: Нема да верувате во што гледа оваа бабичка!

Loading...

Смешна слика стана вирална по социјалните мрежи.
Ситна баба си се потсети на младоста и се загледа во кукла во излогот на продавница.
Погледнете што „ѕиркаше“ бабата.

loading...