Ќе видиме за 9 месеци на кого му била среќна годината

Loading...

Иако новогодишната ноќ е луда за некого може да биде „татковска година“ еве на пример тие што се родени во септември сигурно неговите/нејзините родители се забавувале на нова година, претпоставка но сепак прашајте дали поминале лудо ?

Driton Dollogozhdë ?@pipelinmkd

Ќе видиме за 9 месеци на кого му била среќна годината ?

See Driton Dollogozhdë ?‘s other Tweets

ПрофилПредВремето®@Rebrendiran

За 9 месеци тие шо најдобро си поминале за Нова Година ќе го слават роденденот на Никола

See ПрофилПредВремето®’s other Tweets

Virusce@Virusce1

Здравје за 9 месеци ќе видиме кој лудо си поминал за новогодишната ноќ….

See Virusce’s other Tweets
* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...