Ќе посакате да ја посетите белградската зоолошка: Новата атракција се слатките пингвини

Loading...

По цели 30 години најубавата Зоолошка градина на Балканот, белградската доби пингвини.
Посетителите на Зоолошката ќе можат да другаруваат со пингвините во нов современ простор по налик на светските зоолошки градини.

loading...