ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДИТЕ: ЕВЕ КАКВИ ГРАДИ МАЖИТЕ САКААТ НАЈМНОГУ

Loading...

ЌЕ СЕ ИЗНЕНАДИТЕ: ЕВЕ КАКВИ ГРАДИ МАЖИТЕ САКААТ НАЈМНОГУ

Многу жени мислат дека мажите најмногу сакаат големи гради. Но, всушност за повеќето мажи тоа не е важно, покажала една неодамна објавена студија.

Истражувањето кое опфатило 267 мажи од различни држави покажало дека жените со мали гради немаат потреба да се грижат бидејќи големината дефинитивно не е приоритет кај мажите. Важен им е обликот и цврстината на градите. Се покажало дека тоа е најважно кај поголемиот дел од испитаниците, независно колку се големи градите.

Која големина им е најважна?

Од 267 испитаници, поголемиот дел се изјасниле дека најубави им се женските гради во средна големина, ни премали ни преголеми.

ПРОЧИТАЈТЕ УШТЕ И:

НЕПРИЈАТЕН МИРИС „ТАМУ ДОЛЕ”

Тајни кои мажите ги откриваат само на жената што ја сакаат!

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...