Џамбазов си ја отвори душата- со емотивна порака откри што му недостасувало во животот, а денеска му се исполнило

Loading...

Илина Арсова, саканата на Игор Џамбазов денес слави роденден.
Игор на Инстаграм напиша емотивна порака со која и го честиташе роденденот.
„Таа е се што имам.
Таа е се што немам.
Таа денес полни 38 лета.
Среќен роденден, среќо моја!“, напиша Игор Џамбазов.
Со оваа емотивна порака актерот само докажа дека целиот живот копнеел за ваква љубов кон жената на својот живот, а токму денеска е благодарен што ја пронашол истата.

loading...