Џастин и Селена си ги заменија улогите?!

Loading...

Неколку недели по озборувањата за помирувањето, Џастин Бибер и Селена Гомез потврдија дека се заедно. Пејачот на Инстаграм постави фотографија со “секси” опис.
“Премногу долго се занимаваш со таа музика, бејби, дојди да се мазиме”, и цитирал Џастин на Селена во описот на фотографијата.
Ние не се грижиме толку многу за фактот дека тие се повторно заедно, колку тоа што изгледа дека тие двајца си ги замениле улогите, па Џастин и седи на Селена во нејзиниот скут. Но за вкусовите не се дискутира …Неколку недели по озборувањата за помирувањето, Џастин Бибер и Селена Гомез потврдија дека се заедно. Пејачот на Инста

loading...