Џастин Тимберлејк ја оженил најдобрата другарка!

Loading...

Џастин Тимберлејк во октомври на раскошна церемонија во јужниот дел на Италија, се ожени со актерката Џесика Бил. Денес, тој смета дека неговиот брак совршено му одговара и признава дека не може да дочекам да го помине остатокот од својот живот со неговата сопруга.
– Често кришум ја гледам, кога таа не може да ме види и тогаш размислувам дека, ако никогаш не донесам добри одлуки во животот нема да жалам, затоа што ја донесов најдобрата. Убаво е кога ќе се ожениш со својата најдобра другарка. Таа ми одговара – рече Џастин во шоуто на Елен.
Претходно Џесика рече дека најдоброто нешто од тој брак е дека Џастин може да го нарече нејзин сопруг.Џастин Тимберлејк во октомври на раскошна церемонија во јужниот дел на Италија, се ожени со актерката Џесика Бил. Дене

loading...