Џејн Фонда : “работата долу” веќе е затворена!

Loading...

Џејн Фонда има 80 години, а иако многумина ја опсипуваат со убави комплименти, таа со искрено признание ги остави сите без текст. Глумицата која се прослави со многубројни филмски остварувања во Холивуд, минатата година ја прекина својата врска со музичкиот продуцент Ричард Пери, а претходно три пати стапила во брачните води.


Таа во изминатите години зборува дека редовно има сексуални односи дури и во години кои е сега, но одлучи да го извести светот дека на тоа му дошло крајот.
“Повеќе не стапувам во врска, иако бев до пред неколку години. Сега имам 80 години. Работата долу ја затворив”!, искрено рече глумицата.


Џејн Фонда има 80 години, а иако многумина ја опсипуваат со убави комплименти, таа со искрено признание ги остави сите без текст. Глумицата која се прослави со многубројни филмски остварувања во Холивуд, минатата година ја прекина својата врска со музичкиот продуцент Ричард Пери, а претходно три пати стапила во брачните води.

loading...