Џибони: „Пуштете гo моето ЦД, легнете со сaканата без пижами и оставете природата да го направи своето!“

Loading...

Според пресметката на Џибони, по неговиот концерт се имаат зачнато 14 деца.Џибони е татко на 3 деца, но има уште 14 ги „присвои“ затоа што  нивните вистински мајка и татко ги зачнале по неговиот концерт и со неговата музика. Има уредна евиденција за „своите“ деца, од кои едно се наоѓа во Србија.
Повеќе на: ТЗМ.МКЏибони е татко на 3 деца, но има уште 14 ги „присвои“ затоа што  нивните вистински мајка и татко ги з

loading...
Loading...