Џими Мицевски се огласи на Фејсбук!

Џими Мицевски сопругот на Анета „Молика“ се огласи на Фејсбук Еве го статусот интегрално, како што беше и побарано од Џими: Jas Micevski Djimi ova što sega go pravam -pišuvam … Продолжи со читање Џими Мицевски се огласи на Фејсбук!