Џони Вајс Миливое паркира вака!

Loading...

Пешачката зона и плоштадот во Скопје се претворени во автодрум и бесплатно паркиралиште. Истото , се чини се случува и на плоштадот ,,Скендербег“, во Старата скопска чаршија.
Локалните власти од Општина Центар и Град Скопје, ниту знаат како, ниту сакаат да се справат со овој сообраќаен терор.

loading...