Џон Ленон уапсен во Бразил?!?

Loading...

Полицијата во Бразил се сретнала со доста невообичаени случаи во последните неколку денови. Всушност тие уапсиле четири лица чие име е Џон Ленон.
Џон Ленон Рибеиро Сикуера е уапсен кога се обидел да ограби една експозитура на државната лотарија. 22-годишниот Џон Ленон Фонцеса Фереира е најбараниот криминалец во Бразил и е уапсен додека извршувал кражба на приватна куќа. Додека пак Џон Ленон Камаргос Гомез е уапсен заради наводно убиство на пет лица. Четвртиот “Битлс” е пронајден мртов во еден автомобил, а станува збор за Џон Ленон Себастајан да Силва.
Според психолозите, родителите на овие бразилски Ленони биле големи фанови на британскиот бенд, па затоа и своите деца ги крстиле по славниот водач на “Битлси”.Полицијата во Бразил се сретнала со доста невообичаени случаи во последните неколку денови. Всушност тие уапсиле четири лица чие име е Џон Ленон.

loading...