Џорџ Клуни е повторно слободен

Loading...

Актерот Џорџ Клуни и Стејси Киблер раскинале бодејќи поранешната професионална борачка посакала да има деца и семејство.

Двојката во последно време не се појавуваше заедно на јавните случувања, а нагаѓањето на медиумите дека раскинале, го потврдил и заеднички пријател.
 
По долго размислување, двојката ја прекинала врската. Џорџ сакал Киблер што побрзо да го преболи, па и оставил стан и многу накит.
Макфакс
Актерот Џорџ Клуни и Стејси Киблер раскинале бодејќи поранешната професионална борачка посакал

loading...