10-минутни вежби за стомачни мускули со Памела

Loading...

Без разлика дали вашата цел е подобра физичка подготвеност или естетско подобрување, стомачните мускули се важни за правилно држење на телото и се основа за градење на вајана мускулатура на целото тело.
Погледнете го новото видео на Памела Рајф кое трае само 10 минути, а доколку ги практикувате овие вежби секој ден – ќе забележите резултати.

loading...
Loading...