10 причини зашто вашето момче размислува за неверство!

Прво, не сте заинтересирана за него
Често на вашето лице тој забележува гримаса која и самиот би ја направил кога пред себе би имал збирка решени задачи по физика, на пример.
Второ,себична сте
Не се согласувате на компромис дури ни кога станува збор за далечинскиот управувач. Натпреварот се гледа само кога серијата е завршена, некаде во 75 минута.
3. Сомнеж
Вие мислите дека ве изневерува? Подобро му е да се повлече додека е време, пред да ви се јави желба за одмазда.
4 Нагли промени во расположението
Дали ви се допаѓа кога убавиот сончев ден го прекинуваат облаци и дожд ? … Знам. Ни нему
5. Станува досадно
Имате синдром на мајка, почнувате да се грижи за секоја мала ситница … Сето ова е во ред, но она што е изгубено е авантурата во вас.
6. Пријателките влијаат врз вас
Понекогаш мисли дека е во врска со 5 девојки. Девојка му и нејзините четири пријателки. Ова не му се допаѓа, мислам пријателките се разбира. Често го потсетуваат на гладни хиени кои сакаат да го раскинат својот плен.
7. Повеќе не може да ве насмее
А смислата за хумор, паѓа во вода, го гледате бледо како во празна кутија чоколади.
8. Не е како на почетокот на врската
Емоциите испаруваат, чувствата стивнуваат, следи замор, гаснење на љубовта …
9. Не внимавате на вашиот изглед како порано
Ако одите на логиката: “Имам дечко, не морам да бидам убава и  да се негувам” Веруваме дека многу наскоро ќе се потсетите како тоа функционира.
10. Нема страст во интимниот дел
Сексот станал рутина, исчезнала страста, желбата …Прво, не сте заинтересирана за него
Често на вашето лице тој заб

Пронајдете не на следниве мрежи: