15-минутни секси вежби со Памела

Loading...

Низ хитовите од првата декада на овој милениум, Памела Рајф демонстрира како музиката може да се вклопи во ефективни вежби кои согоруваат калории.
Опрема не ви е потребна, а сѐ што ви треба е доволно простор и добро расположение.

loading...