24 Мај е неработен ден

Loading...

Министерството за труд и социјална политика, соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ (“Службен весник на РМ“ бр.21/98 и 18/07), 24 мај 2019 година (петок), “Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.
Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита празникот.

loading...