30-минутен тренинг за цврст и подигнат задник

Loading...

Секоја жена посакува да има цврст и затегнат задник. Летото е пред нас, па искористете го слободното време за да го обликувате вашето тело.
Во новото видео, Памела Рајф ќе ви покаже неколку лесни вежби за цврст и затегнат задник.

loading...