35 новозаразени во Скопје, речиси половината од нив се од Чаир – Останатите новозаболени се од овие скопски општини!

Loading...

Од вкупно 89 новозаболени од Ковид-19 на целата територија на Македонија, 35 се од подрачјето на град Скопје.
Распоредено по населби статистиката е следна:
Чаир – 14
Студеничани – 5
Гази Баба – 3
Карпош – 3
Сарај – 3
Аеродром – 2
Бутел – 2
Кисела Вода – 1
Центар – 1
Како што и претходно објавивме, во последново деноноќие починаа 7 пациенти позитивни на вирусот Ковид – 19.

loading...
Loading...