5 искушенија кои ќе ја зајакнат вашата љубов

Loading...

И покрај тоа што претпочитате да избегнете бура од емоции во вашиот однос, смелите потези можат да ја продлабочат интимноста помеѓу вас. Следете ги нашите совети и ќе ги поттикнете работите меѓу вас на вистински начин!
1. Дозволено е да му досадувате на теллефон за да му кажете една иста работа – момците понекогаш гледаат на ова како на интересна женска особина која треба да ја прифатат, исто како што тоа го прават пријателките меѓу себе, гледаат на тоа како на можност да дадат мислење на се што сакате да направите.
2. Покажете му несогласување за неговото мислење – момците сакаат кога треба да дебатираат со девојката за нешто што тие го мислат.
3. Правете што сакате…и не го викајте да ви се придружи – понекогаш времето поминато одвоено има ефект што побрзо да посака да ве види.
4. Започнете разговор врзан за вашата врска – понекогаш е добро да го споделите со него она што не ви „штима“ во врската, само така ќе најдете начин како да го решите проблемот кој веќе подолго време ве мачи.
5. Направете непромислени потези: логирајте се од неговиот фејсбук профил, истражувајте за неговото минато, претставете го на пријателките како ваш иден сопруг…
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 И покрај тоа што претпочитате да избегнете бура од емоции во вашиот однос, смелите потези можат да ја продлабочат инти

loading...