5 начини за сервирање лубеница + како да ја исечете

Loading...

Лубеницата е едно од најубавите овошја во летната сезона, но речиси сите имаме проблем кога треба да ја исечеме. Ако и вие спаѓате овде, тогаш овие видеа ќе им стават крај на вашите проблеми.
Во продолжение погледнете 5 начини како брзо да ја исечете и сервирате лубеницата:
Тенки парчиња

loading...