5 работи кои не сте ги знаеле за Џуд Ло

Loading...

Најсекси Британецот кој за вас, ако му дозволите (а која не би?), со големо задоволство би направил маникир на вашите нокти …
Ако сеуште сте во недоумица дали да го погледнете филмот “Ана Карењина”, дали Џуд Ло е доволен мотив за тоа?
Шмекер
“Не, јас не сум секс-симбол и шмекер. Тоа може да го кажат луѓето кои не ме разбираат. Јас не сум програмиран да се продадам како секс-симбол “, рече тој. Епа Џуд, ние и те како би те репрогамирале.
 Мото
Од татко ми ја научив најважната лекција која секогаш важи: “. Бидете свесни дека постојат луѓе кои се подобри од вас, и луѓе кои се полоши”
 Брада
Не спаѓа во категоријата на модерен метросексуалец: “Мојата рутина е туширање, бричење, лосион, и од неодамна, тример – и тоа поради брадата што ја одржував една година заради улогата во филмот Ана Карењина”.
 Маникир како фетиш
Поради улогата на морнар во претставата Ана Кристи, мораше да излакира нокти во црно. “Два месеци се обидував да ја извадам бојата. Тоа за мене беше кошмар. Јас сум опседнат со нокти. Ги негувам ноктите подобро од било која моја поранешна девојка “.
 Жени
Се шпекулира дека тој е во романтична врска со Elen Kravšov, модна асистентка со која соработуваат на новиот блокбастер “Дом на Хемингвеј.” На неверување: Елен изгледа како сестра близначка на неговата поранешна сопруга Sedi Frost .Најсекси Британецот кој за вас, ако му дозволите (а која не би?), со големо задоволство би направил маникир на вашите

loading...