5 состојки кои ги додавате во салатите и со тоа ги правите нездрави

Loading...

Дали секоја салата е здрав оброк? Дефинитивно не.
Ако салатата има барем една од овие 5 состојки, можеби тоа е причината зошто постојано несвесно накачувате килограми, а убедени сте дека јадете здраво:
1. Дресинси и сосови


2. Коцки леб или парчиња чипс


3. Карамелизирани или солени јаткасти плодови


4. Коцки сланина „за подобар мирис“


5. Пржени додатоци

loading...