6 американски авиони ф35 се подигнати од ОАЕ

Loading...

6 американски авиони ф35 се подигнати од Обединетите Арапски Емирати. Истовремено Иран ги предупреди ОАЕ дека ако со тие авиони биде нападнат тогаш ќе бидат сметани за легитимна цел. На сликата подолу се гледа моментот на ударот на ракетите врз базата на САД во Ирак…

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...