6 “откачени” начини како да заведете едно момче

Секое момче ќе биде освоиво и достапно за вас, доколку умеете да ги прифататите неговите недостатоци…
1. Бидете му другарка. Прифатете ги сите негови недостатоци и не обидувајте се да го промените.
2. Бидете негова “мачка”. Покажете канџи, но не бидете здодевна и не гребете.
3. Преку стомакот до срцето. “Домашна” вечера покрај огнот е полн погодок(не мора да биде совршено зготвена храна, момците ценат секаков напор).
4. Од срцето до стомакот. Бидете горди на тоа што тој ќе ви го зготви и изедете барем малку (дури и ако не е за јадење).
5. Љубомора. Не бидете љубоморна на секоја девојка која ќе се најде во негова близина, но понекогаш е дозволено да направите мала “сцена”, со цел да му показате дека не сте индиферентна кон него.
6. Реципроцитет. Кога ќе купите големо пакување пуканки и билети за во кино за неговиот омилен филм, немора веднаш после тоа да го “влечете” со вас на шопинг, момците не го доживуваат овој ритуал толку возбудлив како жените.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Секое момче ќе биде освоиво и достапно за вас, доколку умеете да ги прифататите неговите недостатоци…

Пронајдете не на следниве мрежи: