7 грешки поради кои изгледате несредено, а не сте ни свесни

Loading...

Додека некој не ви посочи дека „ушите“ на џемперот направени од закачалката ви се познаваат од далеку, веројатно нема ни да бидете свесни дека постојат.
Кои се 7-те грешки кои прават да изгледате несредено?
1. Несоодветните закачалки ви оставаат „траги“ на џемперите.


2. Заборавате да ги сокриете кончињата за на закачалка.


3. Го носите само коланот кој доаѓа заедно со фустанот (а некогаш не е соодветен иако е комплет).


4. Флекницата на штиклата ви е извадена.


5. Ви се познаваат „гајките“ кои го држат коланот.
6. Позадината на палтото ви е истуткана.
7. Заборавивте да ја извадите етикетата од надворешна страна.

loading...