7 докази дека сте супер тетка

Loading...

Да се биде тетка е една од најубавите одговорности. Тетките развиваат многу убав однос со своите внуци. Тие се нивната најголема поддршка, нивни најдобри пријатели.
Ова се 5 докази дека сте супер тетка.
Со нив разговарате како со возрасни. Се однесувате како да се рамноправни на вас, а децата тоа го обожаваат.


Знаете да го изберете најдобриот подарок.
Секогаш ги исполнувате желбите кои не им се исполнети од нивните родители.
Ги носите на натпреври, концерти и местата каде што родителите немаат време да ги однесат.
Го обожавате нивното друштво, а и тие вашето.
Не се срамат и плашат да ви кажат некои работи кои не би им ги кажале на своите родители.
Ги чувате нивните тајни.

loading...