7 совети како да не се здебелите додека сте во карантин

Изолацијата преку ноќ го замени активниот начин на живот со пасивен, па многу луѓе работат од дома и сè почесто го отвораат фрижидерот, дури и кога не се гладни. Но, … Продолжи со читање 7 совети како да не се здебелите додека сте во карантин