8 неочекувани докази дека сте попривлечна жена, отколку што мислите

Loading...

Факт е дека секогаш туѓото лице е посимпатично и посиметрично, дека туѓите нозе се поизвежбани и потемени, дека туѓиот стомак е порамен, а струкот послаб…
Но, овие 8 неочекувани докази ќе ви ја вратат самодовербата, бидејќи се знаци дека сте многу попривлечни отколку што мислите:
1. Блондинките секогаш привлекуваат повеќе внимание од бринетите и црвенокосите.


2. Цврстите гради со добар облик, без оглед на големината, се секогаш попривлечни од големите гради.


3. Пријатниот мирис на телото има моќ да ве направи двојно попривлечни за спротивниот пол.


4. Ако ликот е младолик, обликот на телото паѓа во втор план.


5. Добро стегнатите нозе привлекуваат поголемо внимание, отколку градите и задникот.


6. Високите женски гласови се многу попријатни и попривлечни.


7. Нозете со просечна должина се многу попривлечни отколку несразмерно долгите нозе.


8. Женската флексибилност во пределот на струкот се смета како привлечна карактеристика.

loading...