8 различни начини како да направите домашен леб

Loading...

Во најновото видео на Tasty ќе погледнете 8 различни подготовки на леб, почнувајќи од благ леб со чоколадо до банана леб и домашен леб како од фурна.
Со некој од овие рецепти дефинитивно може да ги изненадите најмалите, особено ако се големи љубители на леб.

loading...
Loading...