8 совети како да го поминете летото без да заминете на море

Loading...

Ви даваме осум едноставни совети како да се забавувате ова лето!

Ова лето дефинитивно ќе биде различно од претходното, но тоа не мора да значи дека ќе биде здодевно. Еве осум едноставни совети кои ве забавуваат ова лето:

  1. Кампувајте. Време е да ги запознаете природните убавини на нашата земја.
  2. Направете пикник или скара.
  3. Уживајте во времето така што ќе поставите висечка лежалка помеѓу две дрва.
  4. Пронајдете вистински рецепт и направете некој освежителен коктел.
  5. Возете велосипед. Ќе ја избегнете гужвата, а ќе го подобрите здрвјето и кондицијата.
  6. Пронајдете ново хоби- видео игри, книги, друштвени игри.
  7. Одете на пешачење. Пешачењето ве смирува и го опушта мозокот.
  8. Напревете домашен сладолед кој ќе ве разлади во летните денови.
loading...