899 прекршоци за непочитување на мерките за лична заштита

Loading...

Во текот на изминатото деноноќие (21/22.10.2020) на територијата на државата, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 899 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата, со цел справување со ковид-19.

loading...