Aцо Швајн лут на идејата Ѓорчев да е кандидат, тој бе е само Марјана да ја мења на лото

Loading...

Александар Николоски попознат како Ацо Швајн многу е изнервиран што одредени кругови блиски до лидерот Мицковски се обидуваат да го протнат Владимир Ѓорчев, преварантот политички за претседателски кандидат на ВМРО ДПМНЕ има партијата мака и предвидуваат 280 илјади гласови само на овие избори, а ним им треба над 400 илјади за да може лидерот да опстои на фотелјата, затоа охридскиот телевизор у тоа главата, Швајн се изнервирал и брифирал луѓе од партијата и новинари цитираме: lele aleksandar nikolovski se lutel mnogu gjorcev sso ke bil kandidat vikal pa nego za nissto ne go biva samo ko na loto da se dere i brojki da objavuva..
Абе срцки…


Извор: АЦО ШВАЈН

loading...