Абутовиќ: Ѝ донесовме голема радост на Македонија и на македонскиот народ

Сите сме пресреќни и знаеме дека донесовме голема радост на Македонија и на македонскиот народ. Им благодарам на сите што беа со нас, пресреќни сме!
Ова го изјави ракометарот на Вардар Илија Абутовиќ, симнувајќи се од авионот кој ги донесе шампионите од Келн во Скопје и држејќи го пехарот во рака.
Сите сме пресреќни и знаеме дека донесовме голема радост на Македонија и на македонскиот народ. Им благодарам на сите што беа со нас, пресреќни сме

Пронајдете не на следниве мрежи: