Cтpaшен пожар кај Плетвар: Движењето по патот е како хорор филм

Loading...

Голем пожap гopи пред каменоломот под Плетвар, во непосредна близина на селото Тројаци.
За застој во сообраќајот на делницата Прилеп – Росоман информира и АМСМ.
Од 15:40 часот, сообраќајот на патниот правец Прилеп – Росоман е во прекин во двата правци, поради шумски пожар над каменоломот Превој – Плетвар, атар на с.Тројаци кон с.Топлица, стои во соопштението на АМСМ.

loading...