Демант од Митко Јованов за текстот: „Советникот на Заев, Митко Јованов од Градско, бил тепан поради педофилија“

Демант од Митко Јованов за текстот: „Советникот на Заев, Митко Јованов од Градско, бил тепан поради педофилија“По добиениот демант од Митко Јованов во кој ги негира наводите објавени во текстот „Советникот на Заев, Митко Јованов од Градско, бил тепан поради педофилија“ редакцијата на Пулс24 јавно му се извинува за како што вели истиот во демантот- невистините, клеветите и навредите против него, со кој сме го нарушиле неговиот личен углед и  интегритет.
Тој во демантот остро негира и демантира дека ја заглавил општината Градско со над 6.000 евра за телефонски разговори, дека менувал партии од било кои мотиви. Тој тврди дека е  член на СДСМ од 16.12.1995 година и не бил член на друга партија.
Негира дека се обидел да силува малолетничка и притоа бил тепан од таткото на некоја малолетничка и уште две лица кои му помагале во физичкиот напад врз него. Таков настан не се случил, вели Митко Јованов во неговото барање за извинување и демант кој го испрати до редакцијата на Пулс24.По добиениот демант од Митко Јованов во кој ги негира наводите објавени во текстот „

Пронајдете не на следниве мрежи: