„Еден на еден” и „К-15″ заедно на „Струмица ОПЕН Фест”

Loading...

Настан којшто ќе ја одбележи Струмица ова лето е десетневниот ОПЕН фестивал, а организаторите порачуваат дека во втората половина од месец август мора да се биде во градот со најдобар ноќен живот.Настан којшто ќе ја одбележи Струмица ова лето е десетневниот ОПЕН фестивал, а организаторите порачуваат дека во втората половина од месец август мора да се биде во градот со најдобар ноќен живот.
“Нашата цел е на публиката да и понудиме уште едно несекојдневно искуство каде на едно место ќе се спојат многу луѓе, добра музика и традиционална храна. Сакаме сите да уживаат во добрата храна и пијалaци, така што сето она што ќе се продава на штандовите во центарот на градот ќе биде по промотивни цени”, велат од здружението “Културен Забавен Живот” од Струмица.
Повеќе на ТЗМ.МКНастан којшто ќе ја одбележи Струмица ова лето е десетневниот ОПЕН фестивал, а орган

loading...
Loading...