Фото: Иван Исцелителот ја откри тајната за Петок 13-ти

Loading...

Нашиот познат Иван Исцелителот, на својот Фејсбук профил ја откри тајната, зошто вчера на петок 13-ти немало несреќи во Македонија и светот.Нашиот познат Иван Исцелителот, на својот Фејсбук профил ја откри тајната, зошто вчера немало несреќи во Македонија и во светот, со оглед на злата енергија која ја носи петок тринаесетти.
Како се изјасни Иван Исцелителот пред фановите на Фејсбук, погледнете на: ТЗМ.МКНашиот познат Иван Исцелителот, на својот Фејсбук профил ја откри тајната, зошто вчера немало несреќи во Македонија и

loading...
Loading...