Фото

Фото

Будимпешта… проширена и надградена (фото)

Многумина во време на промената на Уставот и името на Македонија се занимаваат со Будимпешта и Груевски… До нашата редакција стаса и разгледница преку фејбук за моменталните состојби таму. Ја […]

Занимливости Фото

Бизнисмен од Тетово нуди 100 евра за млади девојки (ФОТО)

На страниците за огласување до смга сме виделе мал милион огласи, од продажба на автомобили, мобилни телефони, недвижности, апарати за домаќинство па се до колекционерски предмети. Но до сега ваков […]

Фото

Илија Димовски шета по планините

Додека во Македонија да не речеме гори Илија Димовски шета по планините. Атмосферата е се позагреана секојдневно како што наближува референдумот. Дел од пратеничката група на Груевски и Мицковски веќе се […]

Фото

Кога си со Амди Бајрам и Бранко Црвенковски знај дека си на права страна

Твит на денот. Ако не и на неделата. Многу јасно низ да речеме една иронија и козерија ја отцртува трагикомичноста на нашето секојдневие поврзано со референдумот за самоукинување на Македонија […]

Фото

Протекоа НЕЦЕНЗУРИРАНИ ФОТОГРАФИИ: Еве колку навистина е ГОЛЕМА „гордоста“ на Орландо Блум!

По прв пат, без „прекривка“, можете да  го  видите Орландо  Блум како од мајка роден, и  да се уверите колку  навистина е надарен. Откако  се појавија фотографии  од голиот Орландо […]

Фото

Мислиш ако ставиш знаци нема да поминат? Ова е Македонија бе брат!

Мислиш ако ставиш знаци нема да поминат? Ова е Македонија и тука ретко се почитуваат работи легендата вели дека постои Македонец кој почитувал знаци. Да можно ако е во друга […]