Видео

Видео

Изгледа како обичен воден вртлог, но погледнете ДОБРО во средината

Видеото кое ќе го видите во продолжение е снимено на реката Даугава во Латвија, а прикажува монтруозен воден вртлог кој голта се пред себе.Човекот кој го откри овој природен феномен […]