Видео

Вести Видео Контроверзни фајлови

Анонимните му упатија порака на Елон Маск, со сериозни обвинувања за злоупотреби од негова страна

Анонимните му упатија порака на Елон Маск, со сериозни обвинувања за злоупотреби од негова страна. Пораката која делува прилично прецизно и детално наиде на многу реакции на социјалните мрежи. Послушајте.

Вести Видео Контроверзни фајлови

Свиркачи го разоткриваат планот на Фејсбук да ги сузбие критиките за вакцините за Ковид19

Свиркачи го разоткриваат планот на Фејсбук да ги сузбие критиките за вакцините за Ковид19 (видео) Шокатно видео само што се појави на телеграм каде угледен американски новинар интервјуира свиркач од […]

Видео Занимливости

Возач на транспортно комби со пари избегна напад со пукање (видео)

Возач на транспортно комби со пари избегна напад со пукање (видео) Ова се викаат живци. Додека пукаат на него, тој продолжува да вози и избегнува вооружен напад и обид да […]

Видео Занимливости

ДВЕ ДЕВОЈКИ СЕ СТЕПАА ЗА PLAYSTATION 5: Ова го нема ниту во Mortal Kombat, брутална борба и удари со нога по главата (ВИДЕО)!

Недостатокот на конзоли од најновата генерација предизвикува најлошо кај луѓето. Така, во претходните недели можевме да видиме бројни измами, грабежи, бизарни вести, а сега е време за борба, сето тоа […]

Видео Издвојуваме Контроверзни фајлови

ПЛАНОТ НА ТИТО ОД КОЈ СЕ ПЛАШЕШЕ ЦЕЛ СВЕТ: Белград е главен град, земјата поголема од Германија со 30 милиони жители!

Откриваме како би изгледала Балканската федерација доколку Јосип Броз Тито успееше да го направи тоа. Панславизмот, илиризмот, австро-славизмот, неославизмот и евро-славизмот се дел од идеите на кои, во случај на […]